Pages

fredag 22 maj 2009

Texas

Texas åkte till sin pappa igår middags, ska vara där troligtvis till i mon, kryss i taket liksom. Pratade med dem i morse och allt hade gått jötte bra. Han är en cool unge, det är ju inte precis som om han känner Micke och Alexandra... men det är lugnt, han har kul och ör snäll vilka människor han än har om sig.

Igår red jag alla utom Cornelia, hon ska få gå idag istället, hon har fått en liten paus denna veckan eftersom hon dels vacc i måndags och sedan gick vi ju omkull så tråkigt på framhoppningen i sölvesborg.
Wembley gick markarbete igår med graman, tänkte eftersom han ibland tar upp huvudet när man samnar från lång toill kort galopp att en graman skulle löra problemet och jag verkligen kunde jobba på det, men den hästen är inte dum, gramanen behövdes inte, räckte med att han visste den var där så var huvudet fast på rätt plats, inte en gång han argumenterade med mig... smart grabb, ögontjänare!
Wille gick lite markarbete fram tills jag märkte att han var ngt halt, ömmade enormt på båda fram från de nya skorna han fick dagen innan, skulle tro att min lilla hovslagare spände de för hårt, så idag får han pausa.
Laila hoppade lite smått igen, fin och inte alls så het, tror hon behöver hoppa lågt nästan dagligen.
Happy hoppade riktigt, så cool och så avslappnad, tänk om detta kommer komma på tävlingar i framtiden, då utklassar hon allt och alla, hoppar enormt fint med en helt fantastisk teknik och scoop, men än så länge visar hon bara 20% av den hoppningen på tävling... fuxsto!
Malaika gick med graman för första gången och hon älskade det! igår iaf, nästa gång kan det vara tvärtom.
Kramar, ni ska dagens arbetspass börja, så här lite efter 11, men har faktiskt varit hemme och städat lite, så det så!
Kram (igen)

Inga kommentarer: