Pages

måndag 8 juni 2009

hmm

kanske ska dra ner till Holland idag, sådan där impuls grej liksom. Ner till Frida berggren och titta lite på hästar. Måste ju se till att Frida stressar upp den där heartbreaker unghästen till marie... för detta verkar ju ta en jävla tid innan hon kommer till skott.
Sedan har ajg massa kunder osm ringer till mig och INGA hästar till dom, hur man nu kan ha ett stall fullt utav hästar och ingen som passar. men om vi går igenom dom:
Cornelia: ligger lite för högt ipris ännu, behöver utbildas och tävlas iaf 4 månader till tror jag.
Antonia: Får hämtas igen utav sina ägare, och ställde inte upp alls i hoppningen och stannade med mig i helgen i en liten 110, vilket inte är okey om hon ska säljas för de pengarna som ägarna vill ha. En förklaring är att hon kan ha ont ngnstans, men då måste hon ju kollas först.
Malaika: såld till Danmark, om bes e u.a
Wancy B. såld till danmark om bes e u.a
Vitaly: försök inte ens! EJ till salu
Vrijminka: till salu, men i en ngt högre prisklass än var den vanliga människan letar häst.
Bella: EJ till salu, gemensamt familjebeslut.
Casper: ej till salu, lindas beslut.
Ulanda: efter helgens galna upptåg på framhoppningen så är hon just nu osäljbar, riktigt osäljbar! Hon får utvecklas lite till här och lugna ner sig, absolut! Gå lite 140 innan hon säljs.
Happy: Ska åka hem på lite semester, behöver återhämta sig lite efter vårens hårda träning. DVS hon är inte precis i sitt livs form just nu vilket gör att hon inte visar sig från sin bästa sida när kunder kommer.
Zazou: Till salu, men verkar ju inte som om hon kommer hinna kvala till 4 års, ingen tävling inbokad alls, stress!!! Hon som har varit så långt före innan.
Lorden: ska bara hem från bete, sedan kan han säkert säljas snabbt, men inte fullt så många som letar efter 4 åringar som sagt.
kram

Inga kommentarer: