Pages

måndag 8 februari 2010

Ubud, imon, MONKEY TOWN...HAHA!





Dagen har varit laaang... massa resande :) men vi har overlevt och traffat en hel del andra underabara backpackers. Traffade ett par fran Australien pa vagen over till Gili, super trevliga, Gemma och Drew, men dom sa vi hejda till i morse... hoppas pa att traffa dom ngngang igen i livet... men sadant ar ju alltid svart.
Denna gangen over pa baten hittade vi nicklas, en skon 24 arig kille fran Sthlm, sa han joinade oss och foljde med till Ubud dar vi ar nu. Hittat ett rum och tagit en dusch, nu lite internet och sedan en Bintang eller tva pa en resataurang i narheten.
Borjar bli riktigt svart att forestalla sig sverige nu... och kylan, detta kanns som livet! Kommer langta ngt grymt till den svenska sommaren hela varen nu... och forhoppningsvis blir den iaf 3-4 veckor lang ;)

Klockan 8 var det en liten fiskebat fran Gili till Lombok, darefter en liten minibuss med massa andra folk genom hela Lombok till farjan som skulle ta oss over till Padang bay (ca 4 timmar..) farjam var ABSOLUT inte stressad och tog nastan 5 timmar, men en helskon amerikan vid namn Sean holl mig sallskap med snack och kortspel, sa det gick relativt snabbt. Val i Padangbay var det tillbaka pa en minibuss och vidare till Ubud precis ;ver en timma darifran... men dock har det regnat riktigt mkt hela dagen, vilket kanns skont, da har vi med andra ord inte missat en dag utomhus iaf!
Simma lugnt!
Kramar

Inga kommentarer: