Pages

måndag 22 februari 2010

Viktig kund




Imon visar jag mina två fin fina hästar som står hos Lina Sjögren, Maya och Up To Date, hon rider, tränar och tävlar dom två till mig (I wish... till företaget Tallbackagård såklart) med sikte på de största klasserna med båda två. Tyvärr så kostar hela detta kalaset med tävlingshästar en hel del, vilken innebär att även då vi gärna hade behållt dem båda två kan vi inte det :( utan nu dök det upp en kund som sökte så pass fin häst som dessa två är, och då får vi helt enkelt visa dom.

Up To Date är en val f-01 e.Lux ue Goodtimes. Vi köpte honom redan som 4 åring och min syster linda red honom hela det första året. När han fyllde fem tog lina över honom och redan på hösten 2006 vann han Breeders Throhy nere i Flyinge med Lina. Som 6 åring tog han sin första internationella 140 placering nere i Paris, och som 7 åring debuterade han svår hoppning uppe i Strömsholm med Lina vilket resulterade med en placering direkt.
I fjol, under hans år som 8 åring hade han tyvärr en mindre infektion i kroppen som inte ville ge med sig, men efter flertalet pencillinkurer försvann den äntligen och han kunde ut på tävlingsbanan och prestera, året avslutades med en vinst i 150 under Karlshamns nationella tävlingar i oktober månad.

Maya är ett sto f-02 e.Cardento-Turban Rose. Henne köpte vi precis innan Breeders 2008. Lina hade då ridit henne till de föregående ägarna under några månaders tid. Hon imponerade så i sin hoppning att vi bestämde oss för att investera i yttligare en häst som skulle stå hon Lina. Maya ahr haft ett föl och gick därför som unghäst under hela 2009 även då hon var 7 år gammal. Maya kvalade med lätthet till Flyinge även 2009, och har visat en enorm jämnhet med sina tävlingsresultat, den ena felfria 130 rundan efter den andra. Hennes säsong avslutades även den på ett fantastiskt sätt 2009 med vinst i Breeders Trophy för 6 åriga hästar. Maya har startat några stycken 140 redan med felfria rundor och fina placeringar. (Maya ör den på bilderna med stor bläs)

Så, håll tummarna imon kväll...kanske...hmmm...eller jo, de e klart, en försäljning utav en dyrare häst hade varit varmt välkomnat utav revisorn just nu.... även då jag gärna hade haft kvar båda två hos Lina iaf 6-7 månader till... men, ja, eller nej...eller jo, håll tummarna. Gör det... vem vet, annars kanske det blir Vitaly som behöver säljas för att få företaget och gå ihop sig... och det vill vi ju inte!!! :(

Kramar!

Inga kommentarer: