Pages

måndag 10 maj 2010

Skogsritter


Idag har lite hästar blivit ridna i skogen... Cornelia (hon visades för kund igår och var därför värd lite skoj) Zidoctro (som först tävlades i fredags-felfri, och sedan visades för kund i Lördags kväll vare oxå värd det med ett stort !!!) Vitaly (need I say why? 145 cm...) Även Alasca-Molga, men det var mest som lite fjäsk inför tävlingen i Flyinge imon...:) Falsterbo papperna har dock ÄNNU inte kommit... så troligtvis blir morgondagens 120 debut INTE ngt kval...trist.
Madame Pompadoo har hoppat lite bana idag, med riktigt bra teknik och inställning, hon börar verkligen komma sig. SÅ frågan är om jag ska anmäla henne till en 90 cm på bokeslätt på Lördag? visst, blir lite högre än de 60 cm hon hoppade sist, men det är ju inte höjden det handlar om och kanske man ska passa på när det är på en bana hon har varit innan? ja... tåls att tänka på, vad tycker ni?
Även Triton har gjort sitt första språng under ryttare, skötte sig bra, lite feg, men vi hoppade en liten minibana med tre hinder i slutet, och en eller två ggr öcer kryssoxern gav han mig en riktigt bra känsla, me like. HÄR är hans BLUP sida, borde ju kunna hoppa?

Nu-sängen, imon tävling :)
Over and out, love

Inga kommentarer: