Pages

tisdag 8 juni 2010

Zidoctro åker

:( lite ledsamt är det allt, under morgondagens tidiga timmar kommer Zidoctro ställa sig på en lastbil som ska ta honom upp till sina nya ägare i Vallentuna. Han bes utav Lars Lannek under måndagen helt utan problem, men dock ska han göra en klinik bes uppe i Vallentuna innan köpet kommer vara 100% klart. Fast kan inte riktigt se vad eller hur eller om eller att det skulle kunna vara några problem.
Calivara har visats för sina ägare som kollat hur det har gårr med utbildningen dessa månaderna vi har haft henne på inridning och var mkt nöjda med resultatet, så idag började hennes välförtjänta sommarlov, hon släpptes på bete nere på Torsö där Clintana och Ella redan går. Allt gick bra och även denna gången stegade treåriga Calivara rakt in i trailern utan att ifrågasätta något.
Men under veckan kommer det lite nya hästar till oss :) najs med lite nytt blod. På torsdag kommer ett fint litet sto e Etrusco uee Irco Marco. Hon ska vara här ett par veckor så får vi se hur det blir sedan, mest bara så att jag ska kunna känna lite på henne och se vad jag tycker och tänker om henne. Hon är en försäljningshäst, men har inte rikigt tävlat sedan Breeders i höstas (där hon för övrigt gick super) håller er uppdaterade och efter helgen bör jag ha lyckats ladda upp ngn bild mä.
På Fredag kommer en 9 årig valack som gått 140 med placering, även han ska säljas. Vi får se hur det går, borde inte vara några problem men har inte suttit på honom ännu bara utan bara sett video... keep u posted.

ROCK FESTIVALEN börjar imon... om ngn har missat detta?

Love

Inga kommentarer: