Pages

onsdag 14 juli 2010

hej i värmen


På Tallbackagård har vi trotsat värmen och svetten även idag...
Trots att hela kroppen har skrikit efter ett dopp i poolen som bara varit 20 meter bort...
Trots att stanken från fötterna instängda i varma stallskor med shortshaps förpestat vår tillvarå...
Trots att både vi och hästar blivit attackerade utav stridslystna broms flugor...
Trots vår förmåga att TRÄNSA hästar svettiga under middagstimmarna...
Trots de äkta badjävlarna och de där semesterfirarna har kört förbi vår gård en efter en på deras väg ner till Sandviken och Torsös fin sandstränder...
Trots att jag på Papper just nu är Mamma ledig...
VI HAR JOBBAT TROTS ALLT DETTA


Dagen började lite halvdan med en riktig rejäl avfallning från Linda på allas vår Bosse... mkt och högst oväntat då man får leta efter en snällare häst, men han svände vänster innan ett hinder och LInda... Ja, Linda bowlada med sig själv som klot och samtliga hindermaterial, vilka inkluderar bommar, stöd och murdelar som sina käglor... hatten av till hennes fantastiska strike!
Men förutom detta fantastiska bowlingspel från LIndas sida så var dagens hoppning mkt lyckad för vår lilla Bo, han hoppade fint och enkelt är vi väntar med spänning på hans tävlingsdebut på Fredag nere i Frosta. Efter honom var det Tritons (hingsten)tur och han hoppade med ett avstamp jag inte känt tidigare, vattenmatta och allt som om det var ngt han gör varje dag... bådar gott inför 90cm på fredag...hoppas herr Fredrik Malm bygger snällt :) haha
Morgonens hoppning fortsatte med Danne.. som...wow...imponerade oss allt. Lindas upplägg under våren med att styrka upp honom riktigt utan alltför mkt hoppning, och framför allt ytters lite "höjdhoppning" har gjort susen, video från hoppningen har du här. Och även om hindrena inte ser så där jätte höga ut... keep in mind, Danne is a giant... ligger på iaf 135 cm. GO DANIEL!

Även vitaly fick hoppa lite, dock bara lågt och fint på graman... började bli riktigt varm när det var hans tur och ville inte ge gamla gubben en hjärtattack.
Till anteckningarna kan även föras att Pompadoo och Hönan fick båda varsitt trevligt markarbetspass precis efter middag.

Joysans video från igår hittar ni här

Love peace and out!

Inga kommentarer: