Pages

torsdag 15 juli 2010

Öl


Ytterligare en dag har passerat, omgiven utav en icke hallon aktig doft från fötter och skor... svetten har runnit och efter 15-20 minuters ridpass på vardera häst har inte bara vi ryttare varit blöta utav en saltblandad illaluktande vätska längs ryggen... utan även de stora djuren under oss. Joysan har svettkörtlar (som hon för övrigt använder flitigt) jag aldrig visste hästar hade, efter dagens ridpass i paddocken var den lilla flickan blöt ÖVERALLT, från topp till tå!
ÄCKLIGT

Hönan svettades flitigt redan i hagen innan hennes korta arbetspass, Pompadoo började andas tungt i stallgången och Midas... ja, han ser till att inte röra sig i onödan, inte ta för djupa andetag (kan öka hans ämnesomsättning...och gud förbjude att han skulle gå ner i vikt!) och framför allt inte jobba för hårt under sadel. I stekande kvav hemsk värme hoppade han men iom hans fantastiska förmåga att inte göra mer än vad som är absolut nödvändigt avslutade han ridpasset i ungefär samma skick han startade det; Hungrig

Ronja var här med Fina Bella och hoppade lite imorde, Bella, sto f-05 e.Gentleman-Argentinus som hon köpte tav oss i fjol. Det är en driven liten flicka... kan bäst själv och med en jäkla vilja... men fin är hon, och finare kommer hon att bli. De senaste 6 starterna har resultat i 6 felfria rundor, hatten av för de:)

Dagen har avslutats på ett fantastiskt sätt, med middag och några öl nere på Altona tillsammans med en god vän som heter Rim Ouahchi, barndomskompis som numera bor i Australien tillsammans med sin sambo. Länge sedan man såg henne så super trevligt att bara sitta och snacka.

Nu-Laddar vi med lite sömn inför morgondagens tävlingsdebut med tre blivande stjärnor; Bosse, Triton och Carmenzita!

Love peace and out -miss you ;)

Inga kommentarer: