Pages

onsdag 18 augusti 2010

en ut tre in?



(bilderna är på Stakkato Gold)
Japp.. så har dagen sett ut... lustigt va? Joysan åkte imorse till Sthlm och de hörde av sig nu under kvällen att hon hade kommit fram och allt gått jätte bra. Vi hoppas att det fortsätter så!:)
IN under senare eftermiddagen kom efterlängtade Starlight Gold. Som ni kanske minns red jag henne förra året i bla 4 års championatet i Helsingborg. Nu ska alltså denna lilla gummiboll säljas. Ska bli spännande att hoppa henne lite och se om hon är sig lik eller om ngt har förändrats? Förhoppningsvis är hon ytterligare lite bättre :) Även hennes stallkompis följde med henne till Tallbackagård, Avellino, en 8 årig valack med både Acord II och Lord Calando i blodet, han har varit i Sverige sedan han var 4a, har vinst upp tom 130 och startat 135. SÖT SOM BARA DEN! Ska se om jag hinner ta ngt foto på honom imorgon så ni får se vad jag menar. Stella (Starlight Gold) är efter Stakkato Gold, och förhoppningsvis hinner vi till Breeders... inte säkert iom att hon inte har startat 120 ännu... men borde inte vara några problem hoppas jag :)

Även Bella blå is back in da haus! Konstaterad dräktig på 25e dygnet med EN BÄBIS i magen... resans gång började med tre ägg som hade blivit med bäbis... jo ja tacka, vaddå att Hip Hop skjuter skarpt och att Bella verkligen verkligen ville bli Mamma? Men nu ser det ut som det "problemet" är löst

Imorgon blir det tävlingsdebut för Cardento gossen Waverveen i Tyringe, Skyrup, AW sporthorses... kärt barn har många namn, men dit ska han iaf och gå en 120. Även Linda och Casper, samt ska 4an gå en 120 (debut de mä för oss som ett team iaf, han har ju varit felfri 120 innan med Annika Axelsson som äger honom, Här har ni video på dom två tillsammans... )
Rubina ska följa med, tyvärr har hon bara en framsko, och den andra hittar jag inte. Men messade Anna W här under dagen och hon sa att dom hade hovslagare på plats som kunde fixa, så det hoppas och räknar jag med att dom har. Rubina ska gå 120+130 :) Spännande:)
Love and out!

Inga kommentarer: