Pages

söndag 19 september 2010

Daniel och Zibon


Har gjort det! Dom är nere i Belgien och tävlar och vann youngstertour i Neeroteren, Grattis grattis och helt fantastiskt! Inget dåligt startfält där heller. Nu väntar Moorsele indoor för ekipaget. Wii... vad kul att ha fått sålt en sådan fin polle, och framför allt att han får alla förutsättningar att bli så bra han bara kan med rätt pilot på ryggen och möjlighet att visa upp sig på de större tävligarna redan nu vid 6 års ålder!

Kramar

Zibon hittades utav mig nere i Norra Belgien när han visades vid löshoppning sommaren 2008, jag köpte honom direkt (tillsammans med Frida Berggren), igentligen köptes han till kund som hade gjort en beställning på en 4 åring utöver det vanliga...dock (till kundens förlust!) valde kunden att INTE köpa honom eftersom han inte verkade ha tillräckligt mkt isig...FEL...enligt Daniel är han en blandning utav Glory Days och Okidoki...! Och Ashling har beskrivit honom som en storhästvariant utav ponnyn Grey Bray..!
Han utbildades snabbt som bara den och gick 120 redan på sin femte tävling, felfritt! En grym polle som var född för att hoppa. Gick Lummen CSI*** med mig redan i april månad vilket resulterade i att han kvalade till Falsterbo. Familjen Zetterman köpte honom utav mig kort därefter och Daniel har fortsatt utbildningen utav denna fin fina polle på ett ultimat sätt... uppenbarligen!!:))

Inga kommentarer: