Pages

lördag 29 januari 2011

Tävling Esteé Lauder & Aska :)



Aska hoppade tävling för första gången i sitt liv, i 80 cm hopade han mig ur sadeln på ett hinder så jag trillade....*typisk* i 90 cm hade vi en fin runda med ett nedslag, mkt nljd. En lite tröttare häst men som fortfarande gav fina lyror. Denna videon ser ni här :)

Esteé Lauder: 2008 var Esteé Lauders Mamma rankad 109 i världen bland Zangersheide hästar, hon har resultat i internationella 150 hoppningar och beskrivs som en mkt försiktig häst med massa blod. Numera är hos såld till en amatör så tycärr kommer det inte bli så mkt mer på den internationella banan för hennes del...:( Zora VHP Z som hon heter har även en framgångsrik far vid namn Zandor Z som reds tom 160 hoppningar utav Jos Lansik. I tredje led på denna damen hittar vi Voltaire, sedan Ramiro Z och i femte led Abgarxx....samtliga välkända framgångsrika hästar som presterat mkt bra själva samt gett avkommer som håller världsklass.
Esteé Lauders far är som nämnt många ggr Clinton II... Detta ska bli min nästa stjärna, även om det kanske inte ser så ut videon, som ni förövrigt ska få ta del utav imorgon.... 60 cm på första pay n jumpen... dock resulterade det i rosett vilket inte är fy skam på en 4 åring i Januari månad? lr?

Video Zorro Z, även den e. Zandor


Kramar

Inga kommentarer: