Pages

onsdag 10 augusti 2011

ERBJUDANDE!


Detta erbjudandet ska skickas ut till lite fd kunder till Tallbackagård, men har även beslutat att det kommer gå ut till alla er som följer min blogg!!! Denna kavajen är helt underbar, och jag har nu tävlat med den ca 5 ggr, LOVE it! Bilder kommer snart på hur min ser ut:)

"Erbjudande från Tallbackagård och Winston Equestrian

Märket Winston ska äntligen lanseras i Sverige! De exklusiva och väl designade ridkavajerna som tidigare endast funnits tillgängliga att köpa nere i Holland och Belgien ska nu med vår hjälp försöka få in en fot även i den Svenska marknaden!
Med en design, passform och kvalité som enkelt kan konkurrera med de andra stora och dyra märkena på marknaden, vinner Winston enkelt med sitt låga pris-helt oslagbart!
Rekommenderat utpris till kund är 2800 SEK, vilket redan där konkurrera ut de flesta andra kavaj märkena med nästan 50%!
Just nu kan du, som tidigare hästköpare hos Tallbackagård, vara med och bli en utav de första i Sverige med denna tävlingskavaj. Vi erbjuder den till ett specialpris under hösten 2011 när den håller på att lanseras, till
1995 SEK!
För det priset special syrs kavaljen just för dig, du väljer mellan storlek 34-44, i vanlig och i lång version. (Med en kroppslängd över 165 cm rekommenderas lång). Färger på kavajen kan väljas mellan svart, ljus grå, mörk grå, röd, brun och mörk blå, ytterligare finns en hel färgkarta där du själv väljer vilken färg du vill ha på kragen och sömmen runt kragen! Du special designar din egen kavaj!
För mer information besök www.winston-equestrian.com
Även ytterligare information kommer inom kort komma upp på www.tallbackagard.se
Kavajen finns just nu att prova i olika storlekar på Tallbackagård i Sölvesborg, kommer även att finnas med på olika tävlingar under hösten!"

Och helt allvarligt folket... den håller samma kvalité och är precis lika snygg som alla andra... påminner en hel del om GPA kavajen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga!

Fjärens sa...

Nu blev jag sugen på att fixa en ny kavaj!!