Pages

måndag 30 januari 2012

GALNINGAR

Vi känner oss FRUKTANSVÄRT osmidiga och klumpiga i våra vinter outfits... lager på lager för att sedan toppa med ett lager kläder till. Och är jag inte heeeelt ute och cyklar....så är det inte omöjligt att jag även ordnat lite med mitt underhudsfett för just detta syfta... för att inte frysa OM vintern skulle komma kan det hända att jag gått upp ett kilo eller två... eller tre?
Hästarna är så klart helt på G i denna kylan och höga luften, idag har vi varit på väg av från bockande-fisande-stegrande och pipande (JA...DOM PIPER?) pollar.
I kalla hårda stela sadel har vi åkt pulka fram och tillbaka, hala strumpbyxor under ridbyxorna har inte underlättat inte heller förbättrat vårt sadelfäst. I dunjackor size "xtra tjocka män" med en mängd dun som utan tvivel tillhört 52 stycken änder, har vi idag nästan smakat ridhusunderlag och känt oss allmänt klumpiga och tjocka! Som bilden ovan visar kräver vår hud lite sol... vår bleka färg gör oss nästan genomskinliga...
Bilden ovan är på Linda från i morse...


Som grädde på mosen har vi köpt nya stövlar... jätte fina... jätte hårda och jätte oinridna. Att rida galningarna idag kändes som att försöka manövrera en mekanisk tjur efter några öl på ett tivoli... MED PJÄXOR!

Inga kommentarer: