Pages

fredag 10 februari 2012

holland

Vi har varit i holland och tittat på lite hästar nu tis-onsdag. Lämnade Sverige sent i Måndags, vid 23.30 tiden för att köra mot Holland. Pga en hel del snö i Danmark tog det oss relativt lång tid ner... sedan att vi körde lite för långt ner i Tyskland innan vi svängde mot Venlo gjorde sitt till... :)
Vi blev stoppade IN i Holladn utav tullen, de körde efter oss, sedan förbi oss och tände en skylt i bakluckan "FALLOW US" ojojojojojoj
Men dom ville bara se körkort och önska oss en trevlig vistelse :)

Vi blev även stoppade en gång nere i Belgien utav polisen,
"NI KÖRDE FÖR FORT! 50 euro i böter eller tar vi er bil!!!!!"
Oj då...vaknat på fel sida kanske lilla mr Polis? -han fick 50 euro, körde Mammas merca jeep så ansåg inte att det vara ngn vidare idé att sälja den för dom pengarna :)

Vi såg en hel del fint, och analyserar i dagsläget om det är ngt vi ska lägga bud på. Laddar upp några video så ni får se. Nedan lämnar jag till några tävlingsvide på en del utav dem:
Ett STAKKATO sto... f-07, tävlat en hel del 110 klasser.
FILM

Pacific(Corland) val f-06, relativt grön, men sååå snygg

Film

Sheraton(indoctro)-Codex(Carthago) sto, f-05, haft föl, stor men tuff:)

Film

Vleut(Quick Star) 4 årigt sto, haft föl, inriden
Film

Val f-07 e.Vleut-Burggraaf, endast tävlad fåtal ggr
Film1
Film2

Vidare såg vi även Fiffis (First Impression e.Caleandro-My Bjorn) stora syster, en tuff brud e.Verdi ue.My Bjorn på 4 år, inriden och hoppad:) Tyvärr ingen video.

Tycker ni?
Kram kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sheraton stoet såg ut som Nilla. En till tuff brud?

Frida sa...

Mkt tuff brud! Och hon hade redan varit köpt om det inte varit för liten sak... de sade att hon gått som avelsto och endast var tävlad sedan sommaren 2011, MEN inget föl hittades... sådan är världen där nere, inte alla talar helt sanning, och även om det inte varit hela världen, fortfarande bara sju år, så får man en dålig känsla i magen efter en liten osanning att kanske där finns fler då?

Julia sa...

Jag gillar Stakkato-stoet bäst, liten och smidig :)