Pages

onsdag 1 februari 2012

Ursäkta


Då jag vet att de flesta (alla?) utav våra hästägare följer min blogg tänkte jag informera er här om att det är för KALLT! Framförallt anser vi att ridhusbottnen har börjat frysa så pass att det inte är schysst mot de små liven att ridas på det underlaget. Eftersom vintern fram till nu har varit mild och snäll vid oss har har de flesta hästar bara vilat kring jul/nyår så de dör inte utav lite paus.
Tro oss, vi jobbar på ändå, skrittar hästarna lite inspända så de får röra sig och vi bör vatten fram och tillbaka, men som sagt, mer än skritt vill vi inte påfresta deras ben.

Vi är anmälda till Perstorp nästa helg, och planen är absolut att vi ska kunna dit, men allt beror på vädret och om det vänder. Som prognosen verkar i dagsläget ska det vara -10 grader nästa helg och det utsätter vi inte hästarna för. Att behöva stå i Lastbilen hela dagen, frysa om sina muskler för att sedan i perstorp hoppa en liten klass. Perstorp har tyvärrr inte det bästa framridningsmöjligheterna, utan troligtvis blir det mest framridning i skritt för att sedan 5 hästar innan startsignalen ges få gå in på framhoppningen och börja rida. INGEN häst kan prestera under de omständigheterna och säsongen har bara börjat så tävlingen är absolut inte jätte viktig.
Hoppas ni har överseende och förstår oss.
Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Absolut!!
Karolina