Pages

fredag 9 mars 2012

"Gamla hästar"


Var på tävling nere i Flyinge igår, och måste bara få berätta om känslan som uppkommer när en häst såld av Tallbackagård kommer in på banan. En känsla utav stolthet och glädje, blandat med nervositet då man önskar inget annat än framgång för sina "gamla hästar".
I helgen uppe i Varberg ska Ulanda (sto f-01 e. Heartbreaker-lord Calando) och Alasca-molga (sto f-05 e Lupicor-Voltaire) starta 110-120 med sina nya ryttarinnor, relativt säker på att jag med spänning kommer följa deras sekunder live inne på banan via equipe...
Igår såg vi Lady Lamai (sto eCortus-dragon) och Quintey (val f-05 e. Quintero-Caletto II),
Vidare under Flyinge och SM helgen håller vi alla våra tummar för Julia Johansson och vår fina Waverveen (val f-03 Cardento-Mr Blue) som med en plats i SM klass för YR är den enda Tallbackagårds representant i årets SM...  Julias mor Lena är numera stolt ägare utav waverveen men en liten del utav "Vinden" kommer alltid kännas som vår! Hoppas hoppas hoppas!!!!

3 kommentarer:

Julia sa...

finaste Waverveen!:)

Anonym sa...

Ulanda surade tyvärr i klass 1, hoppade annars super som alltid :)
I klass två var min dam vråålhet och "svårmanövrerad" om man säger så, synd då hon var superfin i falkenberg för några helger sedan ..
Har nu ridit för tre olika tränare som alla tror att hon har typ prestationsångest där av surningarna. För så som hon laddar på hinder ! Vi kämpar på och längtar till utomhussäsongen drar igång :)

Caroline och Ulanda

Frida sa...

Verkligen finaste Waverveen... måste säga att Caramelle jag har nu (även hon e.Cardento) påminner mkt om honom, dock har hon "vanlig" galopp och inte hans kaninskutt :)
Kul med Ulanda, jag följer er så gott jag kan, hittade även att Adora R, e Akribori startade på samma tävling, hon är oxå en gammal flamma från Tallbackagård, dock var hon aldrig tallbackagårds ägd utan bara här ett par månader för att få tävlingsrutin innan hon såldes vidare utav sin ägare. Kram på er, och fortsatt lycka till på tävlingsbanorna!