Pages

lördag 31 mars 2012

Va??? Kan Stella riva?

Ett ner i laget... En fin runda, va felfri i förklassen, men årets första riv kom under Elitallsvenskan när man rider lag... Typiskt liksom. DOCK kan jag berätta att Starlight Gold var långt ifrån sitt fantastiska jag trots det väl godkända resultatet. Detta trodde vi alla berodde på att hästen BARA tävlat på fiberunderlag hela året... Och nu skulle hoppa på ngt av betydligt sämre kvalité....
MEN, annat visade sig ligga bakom det faktum att STELLA REV-magknip...!!!! Sant, vi fick inte henne till att bajsa försen nu ikväll. (Om vi nu ska börja diskutera djurens avföring på denna blott oxå??)

Gloria Gaynor var dagens hjälte! En outstanding kämpe som Ann-Sunne Holst har fött upp. 2a i 120 och 3a i 130. Vilken gummiboll! Me like alot och vill tacka Ann för nöjet att utbilda och utveckla denna speciella individ. Hon är just det-speciell-ibland på ett mindre positivt sätt med sina små egenskaper och bockningar, men väl inne på banan är vi ett riktigt samansvettsat par efter denna korta tid ihop!

Caramelle fortsätter även hon att leverera, denna dag med en 5e plats i sin enda start för helgen, en 130cm klass. Good work!

Ha en bra lördag! Kram kram

Inga kommentarer: