Pages

söndag 17 juni 2012

Starlight Gold

En liten tråkig uppdatering... Som förhoppningsvis har ett roligt slut. Stella har checkat in på Helsingborgs djursjukhus efter ett rejält kolik anfall under gårdagen. Hennes vänstra sida bak vid ljumsken såg mkt konstig och uppdragen ut, hon höll in sig mage på vänster sida till en grad att det såg helt abnormalt ut.
Vi körde panik till H-borg och väl framme hade det värsta utav kolik symtomen avtagit och hennes missformade onormala vänstersida hade börjat återta en normal form. Veterinären kunde bara gissa på rejält trauma mot denna vänstersida som sedan hade flyttat runt tarmarna till den grad att det resulterade i tarmvred.
Med rejält trauma menade inte veterinären att hon bara rullat över ngn sten, utan att hon i rejäl hastighet sprungit in i ett träd eller trillat över en sten... DOCK är flickans hud totalt orörd och inget tyder på ngt slag eller att hon ska ha suttit fast...????? Hon har mått bra på kliniken idag och imon hämtar jag hem prinsessan.... Så det så! Inte hört med h-borg ang mina planer ännu men pengar tickar och hon upplevs frisk redan idag enligt samtal med en utav deras veterinärer.

Inga kommentarer: