Pages

onsdag 16 januari 2013

Kliar i fingrarna

Nu vill vi verkligen starta tävlingssäsongen! Men icke, skulle ha åkt till Åstorp denna helgen, men det ska bli -12 grader, och det utsätter INTE vi hästarna eller oss själva för, så det blev en strykning.

Hade MASSA folk på Talllbackagård i Söndags. Då var det organiserad träning för Camilla Sjöqvist här, och många folk hade valt att spendera sin söndag på Tallbacka, kul och inspererande, verkligen.

Jag var med och hoppade två stycken, ängeln (aka Katta eller Canatano e.Caretano-Ahorn) vilken fin gummiboll, henne ska det bli kul att ut å visa upp!

Sedan hoppade jag Cara Z (casall) svårt att tro att hon bara är 5 år iår... hon känns redo för 120 klass NU, vilket är en fantastisk känsla. Modig och duktig flicka.
Så istället för att bara rida på en massa får hon ta edt lugnt igen, lite massage och lite vila så även hennes kropp hinner med när hon utvecklas så fort som hon gör.

Anmäld till helsingborg med Stella coh Gloria, fortfarande osäkert hur det blir med den tävlingen, väntar kanske till Osby helgen efter, för Stella är kvar i Helsingborg, hon ska bli bra och snart vara hemma, en rejäl såskada, det var nära leden med turen var på vår sida och även denna gång förblir min stjärna just det, min stjärna.

Kram kram

Inga kommentarer: