Pages

måndag 21 januari 2013

Uppdatering

Igår hade vi kunder, två olika kunder på 5 åriga ston, och är jag inte helt ute och cyklar så kändes det faktiskt som att det var två mkt bra visningar där kanske både Doussie coh Cornelia har hittat sina "nya" familjer. Vi får se och man vet juh aldrig riktigt, men personkemin mellan ryttare och respektive häst fanns absolut där och en försäljning hade säkert blivit lyckad.

Starlight Golds sär har nu lagts om två ggr sedan hon kom från Helsingborg, och jagmåste säga att det är skrattretande litet, ingen svullnad och såret ser ut som ett litet skrubbsår. Skönt
DOCK har vi tagit hennes temp varje dag, och hon har legat på 38,1 i snart 4 dgr, men igår kväll var den 38,3...??? vad innebär det, inget kanske? vi ska ta den nu på morgonen igen så får vi se.

Kallt ute... vilket resulterar i orörliga fingrar och frusna tår under ridpassen, pigga hästar som vill bocka och busa. Helst skulle vi vilja gå i ide och inte rida ngt alls  i denna kylan, smärtan i ansiktet är brutal och ett varmt bad med lite varm choklad låter som en mkt bättre ide.
Men vi jobbar på!
Stor motivationssporre är alla andra som kommer hit och lånar vårt ridhus för att rida sin hästar. Imponerande och respekt till alla er,
Juri var här med lite hästar i Lördags kväll tror jag det var, då var de nuhemkomna från tävlingen i Åstorp.... och lastade glatt upp nästa gäng hästar för att köra till oss och rida...WOW.... efter en kall tävlingsdag hade jag längtat till soffan och värmen, men wow, igen, inte dom. Impressive!

Så nu är det på med vantarna, coh ut för lite ridpass, idag ska Gloria-Cara Z och ängeln, dvs Katta bli ridna innan lunch är tanken.
 

Keep warm!
Kram

Inga kommentarer: