Pages

onsdag 23 september 2009

Nya Hästar

Idag kommer det tre nya hästar, men tyvärr åker det två stycken... Laila ska ner till Holland, och Stella, den lilla änglen, ska hem till sina ägare igen. Jaja, har haft kul mest det varade iaf :-)
Så, tillbaka tillm ina nya stjärnor, en 4 åring eLord Z, mkt mkt intressant för den satsande mindre ryttaren, den e typ 163 cm, sedan kommer det en ngt rutinerad 5 åring e Sheraton (Indoctro) som gått många 120, enkel och stabil 130-140 häst i framtiden för en bra peng.
Vidare kommer det ett 6 åtigt sto som även hon ska vara enkel och stadig i 120, redo för 130. Fina yngre förmågor! Alltid kul! Dock har jag abra två lediga boxplatser, men det löser sig. Tror jag sålde både Pondus och Goliathon igår, håller tummarna. men undra vilken som ska få sova ute några nätter....

e i valet lr kvalet vad som ska hända med Cornelia, hohn sköter sig utmärkt och e en jätte rolig häst att rida, men börjar kännas som om det inte kommer gå att sälja en orutinerad 11 (snart 12) åring för de pengarna som ägaren vill få ut... jobbigt att behöva ta den diskutionen med honom.

Have a nice day, bild kommer på de nya pollarna snart! Kramar

Inga kommentarer: