Pages

onsdag 31 augusti 2011

Pether träning!


Fick lov att komma med i TVÅ grupper hos Pether Markne på hans träning idag och under morgondagen i Skyrup... så efter mkt övervägande om vilka hästar som skulle må bäst utav lite ritkigt träning har jag kommit fram till Alasca-Molga, (en självklarhet igentligen då det är hon som har den stora uppgiften framför sig....VM) samt Ann Sunne Holsts fina lilla Mill´s Georgia. Tror Marknes träning kan passa henne utmärkt, samt att jag hade planerat ut och tävla henne med fina resultat direkt, då kan en riktig träningsclinic på två dgr vara på sin plats. Linda tar den fantastiska och one of a kind killen Casper.

Första gången Linda tränade för Markne kom hon med en ngt för tjock och stor häst, ett "köttstycke" som mr Markne så fint kallade den lilla plutten Midas för (val f-03 eFeliciano-Tangeloxx, numera bor han i Mexico)
Andra gången kom Linda med en ngt tjockare, ngt större och lite mer förvirrad Clara....(sto f-01 e.Cardento-Cortez, bor numera i Brasilien)
Denna gången....denna gången kommer hon med Casper... killen hela dagen som är super fet men har verkligen provat alla olika bantningskurer som finns...GI, Atkins, Viktvärktarna, u name it, han har testat... samtliga bantningsförsök har resulterat i yttligare ökat omfång kring midjan, bukfettet har nått en sådan nivå procentuellt nu att en hjärtattack omöjligt kan ligga långt bortom horisonten... Därför har Casper nu bestämt sig för att ett träningspass för Markne är vad som kan behövas....Caspers ångerst är på TOPP, och i veckan ångrade han sitt träningsbeslut så bittert att på ngt sätt strök han sig från morgondagens träning och behöver bara uthärda ett pass.... Ingen vet hur han manipulerade Linda till att ringa och ge honom giltig frånvaro under morgondagen... men hon gjorde det och han är ngt nöjdare.

Wish us luck!

Inga kommentarer: