Pages

fredag 13 januari 2012

First Impression

ALLA bör uppenbarligen ha en häst i stallet med Cassini blod har jag hört... mest för att det är så "inne" just nu :) Detta är iaf vårt svar på det hela, Lilla...snart stora Fiffi med Cassini som Farfar:

Köpt nere i Holland hos Cees Van Oetlaaren, en stor uppfödare samt hingsthållare som enligt rykten ska avla riktigt bra... jag var nere för att hitta en hingst bäbis som skulle kunna hålla Don Ed Hardy sällskap på lösdriftet, istället kom jag hem med denna flickan som utöver kön-missen kostade dubbelt så mkt som min plånbok hade tänkt för ett föl... men nu är hon här och hon verkar skulla bli en riktigt fin individ. Snygg och iögonfallande, med mkt trevliga rörelser och en fin överlinje. Bakbenstekniken syns tyvärr inte på denna lilla filmen men det kommer komma fler på henne i framtiden, och de första sprången hon gav oss hade hon en välutvecklad och mkt bra bakbensteknik.

Fiffi ska tillsammans med Eddie snart tillbaka till lösdriftet igen, dom är hemma och blir lite hanterade, löshoppade, ryktade och verkade. När dom sedan nästa gång kommer hem är det höst och då är det dax för inridning.

Inga kommentarer: