Pages

måndag 21 mars 2011

Inlagd på Sjukhus


Kan börja med att hälsa er välkomna tillbaka efter helgen... den har minst sagt varit mktmktmktmktmkt innehållsrik!!!!

Linda avslutade tyvärr sin helg med ont i magen och ett besök på akuten som utvecklades till att hon blev inlagd, gissade på tarmvred som skulle undersökas till hundra idag och opereras iså fall... vaddå hästmänniska? Har man varit runt djuren för mkt om man tillochmed får tarmvred som pollarna brukar drabbas utav? Aldig hört en människa få det faktiktiskt... kontigt? Stackars linda... keep u posted

Men LÖrdagen var trevlig, massa hästar visades för kunder, Bosse skött sig som vanligt, men ibland är han bara för mkt, hoppar på de små hindrena som om de var GIGANTISKA. vilket kan vara lite väl mkt för en liten junior tjej... Aska...aska aska aska, han hade kul, han trodde vi släppte honom lös i ridhuset... nu satt det ju en ryttarinna på ryggen med det missade han? VA? Amore...PERFEKT, vilken fullträff alltså, ibland finner man en perfect match, och det var detta, verkligen!
Fina Corvette fick oxå ut och glassa lite... ME LOVE HIM, asså, varje gång han kommer tycker jag att det räcker där, han bechöver inte röra sig mer för att jag ska vara nöjd, han är sååå snygg, har sådan utstrålning och det står i pannan på honom "riktig häst". han är en RIKTIG HÄST, verkligen!. Sedan att han hoppade fantastiskt gör ju sitt tilL.

Helgens tävling var bra, Ester och FIlle följde med i LÖrdags, Ester felfri (sååå enkelt, fin 4 åring), Tyvärr vågade inne Fille sig över den röda grinden mot läktaren, men han skötte sig fint mentalt för övrigt, och han hoppar ju jätte fint, var inte alls lika rädd på framridning/framhoppning som de andra gångerna, sedan att han slutade andas inne på banan igen... de e ju synd liksom, han blir livrädd. fram till det hindret var han fin och felfri (riva kan han nog inte göra...)
I Söndags var Solea och Aska med, Sonny (Solea) var felfri 110, Aska deb 110... samt hans andra tävling i livet, men tänkte han får testa, HOPPADE FANTASTISKT över alla oxrar... tyvärr blev det lite fel ändå, för han vände och sprang en gång innan ettan, så där blev fyra å tidsfel, sedan rev han tre räcke, han river med fram där, men snart förstår han, för oxrarna var känslan fantastisk och han är sååå redo för höjden där. Jag e nöjd ändå...:)

Hörs under dagen
Puss och Kram

Inga kommentarer: