Pages

fredag 25 februari 2011

ARG


Här har jag över 350 klick på min sida varje dag...Och inte en kommentar om den nya Heartbreaker pollen som jag är så extas över...inte nån som orkar berätta vad dom tyckte om den eller ge mig en liten klapp på ryggen och säga "vad häftig, den kommer du ha mkt kul med"...inget, nada, noll, DÅLIGT

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !
Det är roligt att läsa din blogg, ska bli lite bättre på att skriva kommentarer. Det är väl tidsbristen som gör det. Jag har fortfarande en favorit i ert. stall.Hon är en liten buse, men jag gillar hästar som man kan jobba med,Vet att ni är ett försäljningstall skulle gärna vilja ha henne på foder för att kolla om hon är den hästen jag vill ha.
Så var inte arg Frida vi gillar din blogg. Kram från okänd

Linda sa...

Jag får inte några kommentarer på min blogg heller men inte e jag arg för de ;) Lite kanske... Å du! Din nya häst e jättefin! Innan du vet ordet av kanske jag har tatt den för dig eftersom du har tatt min :D Haha! Haha!

Anonym sa...

Jag försöker kommentera så ofta jag kan, och tycker alltid det är jätte spännande att läsa om nya hästar, men jag måste vara ärlig och säga att jag måste ha missat det inlägget! (Brukar slarvläsa när jag inte har så mycket tid) Jag VET att jag skulle ha kommenterat om jag läst något om en Heartbreaker, en av mina absoluta favorithingstar!! ;)

Andrea sa...

Den var riktigt riktigt läcker. I like it!!!!
Måste också säga att Bosse verkligen har utvecklats, gud vad fin han var på tävlingen.
Och den nya Grå var mumma även den :-)
Men dom går ju inte upp emot Angel då ;-)

Anonym sa...

hur är det med waverveen kommer han tillbaka ångrar att jag inte åkte och provred honom...