Pages

söndag 7 april 2013

Postiv respons

Älskar sälja hästar när det går bra, sååå kul att se "gamla" tallbackagård individer ute på tävlingar och att få uppdateringar från dem.

De sista veckorna på tävlingar har vi bla fått träffa;

Tiesto, en val e Kigali som var plac i 135 klassen i Skabersjö. Kigali red jag som unghäst (5 åring) och tävlade när jag var nere i Holland och jobbade hos Henk van de Pol och Frida Berggren.

Lady Lamai sto e Cortus, Lamai sålde jag som 4 åring, och ett par veckor därefter blev hon Sveriges högst bedömda 4 åriga sto på Kvalite tävlan.

Quintero Laarse Heide, en kille som även han såldes som 4 åring, duktiga familjen Valentinsson har nu fått upp honom i 135 klass, och uppåt verkar de vara på väg.

Candy, ett sto e Cardento Voltaire som vi förmedlade som unghäst, den gick bla final i falsterbo som 5 åring med Olof Smith.

Madame Pompadoo, ett sto e Baloubet du Rouet-Sandro, nu går hon dock under ett annat namn, en speciell dam som äntligen verkar ha hittat rätt, en duktig ryttarinna som tillsammans med damen gjorde jätte fin 110 cm runda idag.

Vi har oxå fått uppdatering via sms från sålda hästar;

Taloubet (Baloubet du rouet-Calido)
"Vilken polle du sålt! Olivia och Talle fick  enormt mkt beröm av Micke Schultz på gymnastikträningen idag inför elitomgången i Gävle nästa helg. Kommentarer som ;glassig, internationell standard, enormt känslig, finlirig ridning, imponerande häst, fantastiskt ekipage, kommer imponera på de högre höjderna tillsammans.... TACK för vi fick möjligheten att köpa fina fina Talle"

Canatano Z (Caretano Z-Ahorn Z)
"Hej! Lilla damen mår strålande! Hoppade bana för Daniel Svensson igår och det gick kanon, hon är såååå grym!"

Cornelia (Camaro M-Pik Trumph)
"Idag hoppade jag och Cornelia en felfri 1 meters runda på paynjump, vi lyckades fånga det på film!"


Tyvärr måste jag oxå meddela att inte alla sålda hästar hittar rätt hem.... och ibland blir det tyvärr så, och vi är bara glada att det är sällan det inträffar. Verona H fungerar inte så bra med sin nya ryttarinna då hon sparkar mkt bakut när de ska hoppa... klinik bes och röntgen är bra utan det är bara personkemin mellan häst och ryttare som inte vill sig... vilket gör ont i våra hjärtan... så kan det gå med ston... tyvärr!
Så kanske Verona kommer hem igen, det får vi se. :(


Inga kommentarer: