Pages

torsdag 18 februari 2010

Clintana


Är en heeelt fantasisk häst... detta är alltså 3 åringen e Clinton II.... igår så klipptes hon... helklipptes, tog ner huvudet så att jag skulle komma åt riktigt runt öronen... och sedan löshoppades hon... heeeelt outstanding! det finns alltså filmbevis på detta... sant, och jag hoppas på att kunna ladda upp eller länka er till den under dagen... internet fungerade inte hemma på gården igår.

Tyvärr är jag lite sjuk idag... hade behövt en dag hemma.. känns som lite feber faktiskt, men tyvärr går inte det, för mkt att göra i stallet för att gå och ta ut en massa sjukdagar så här nu när man precis kommit från semestern, och vidare är ju faktiskt Linda ledig idag, vilket gör det ännu svårare... Linda ska flytta och behövde ett par dagar här nu då hon packade ihop sin lgh i lite kartonger.

Lite bilder på Clinton II... tyvärr hittar jag inte ngn video på youtube på honom, men visste ni att han är helbror med Clinton I (Thomas Voss) samt att han är helsyskon med Levisto Zs mamma, dvs den fina "Ponny-hingsten" som Judy-Ann rider i världscupen.

På tal om Världscupen... Lycka till Daniel, håller tummarna för dig! Kommer gå topp!!!

Kramar

Inga kommentarer: