Pages

måndag 12 april 2010

Före lunch uppdatering

Hingsten Tristan (cardento-Landlord) har nu haft ryttare på sig, trav va inget vidare, mest bockningar blev det då, men annars var han snäll och skötte sig bra, imon kan jag säkert trava lite mer.
Pärlan (3 åringen som är är på inridning) blev idag riden utan att ngn ledde henna, blev tom lite trav och hon var så snäll så, styrningen satt kanske inte riktigt där...(inte alls faktiskt) men hon tog skänklen och "bromsen" bra.
Midas har fått ett pass INNE i ridhuset... vet, solen skiner och han borde ha varit ute, men där va förvirrade treåringar så det blev i ridhuset, tillsammans med Camiell, som va fräsch dag...tur!
Nu ska Zidoctro coh Sabella ut i skogen, coh jag ska sitta på jätten Danne samtidigtsom Ronja rider Lady GaGa lite.

kan inte sluta hoppas på att bes idag går vägen och att det kommer lite nya hästar i veckan till mig, hoppas det, för det känns som om vi skulle kunna ha några pollar till i detta stallet.

Clintana ska gå löshoppningen nere i Flyinge imon och nästa vecka, sedan ska hon släppas ut, liksom, skm 3åringen, den är mkt hanterad nu så den skulle oxå kunna på gå lite på lösdrift igen, hon är tyvärr INTE inriden ännu, men hon känns för liten för att sitta på än, hoppas på att sommaren är på hennes sida och sätter fart på skelettet lite så jag får några cm till!

Inga kommentarer: