Pages

söndag 11 april 2010

Pigg?

Nja... det skulle jag väl inte riktigt kunna påstå att jag är. Firade gästinköp med Sandra igår... blev väl lite väl mkt firande kanske? men men, va ett tag sedan så det var skoj. Nu tänkte jag har en lugn dag hemma innan hingsten kommer i eftermiddag (cardento-landlord) och sedan kommer Texas ikväll. Miss him!

Tävlingen igår gick bra, Lady GaGa tävlingsdebuterade och trots att hennes hjärta slog i 190 och ögonen var millimetrar från att hoppa ur från sin plats i ansiktet skötte hon sig utmärkt när det kom till hindrena. Hon hade ett ner i 90 cm, men det är abslut GODKÄNT. I min bok iaf när det gäller bäbis hästar?

Camiell blev blockhalt på framhoppningen? why? hoppas bara att det var en nervsmäll, för det var verkligen från ingenting. får se idag om benet är svullet eller inte... hoppas hoppas hoppas han är oki.

Zidoctro var toppen, en fantastisk liten gummiboll. han var nolla 100 och 110 (wow... vilken prestation va? haha) nä, nu va det inte resultatet som var fantisktiskt även om det knappast hade kunnats förbättras, utan faktumet att han hoppade med rygg och fin bakbensteknik. SÅ SKOJ!

Nu-Mer kaffe och och nåt piller?
Kramar

Inga kommentarer: