Pages

torsdag 18 mars 2010

En till såld

Hjälp till med ytterligare en förmedling utav häst, det är ett litet sött 4 årigt Cardento-Voltaire sto som idag gick igenom bes i Saxtorp utan problem och åkt till sina nya ägare. Vi önskar de nya ägarna lycka till med lilla Candy!

Har hoppat lite idag... Cornelia och Zidoctro ska tävla i karlshamn på SÖndag så de fick hoppa lite, två helt olika upplägg, till Zidoctro hoppade vi en pytte bana flera flera ggr (ca 90-100 cm) för att få honom och slappna av och inte förhoppa sig så mkt. Med Cornelia blev det helt omvänt, vi höjde upp, några 130-140 språng på banan och resten på 120, för att hon skulle börja skärpa sig och titta lite på hindrena. Båda två ska gå varsin 110 på SÖndag, skulle Cornelia gå bra ska hon även debutera 120.

Vitaly ska tävla på Lördag i Dagstorp, han ska gå två 130. Men iom att han var så fin och okomlicerad i Söndags i Helsingborg behöver han inte hoppa ngt innan Lördag, bara lite lugnt markarbete som vanligt.

Simma lugnt denna torsdag, själv städar jag huset... och som ni märker iom att jag helt plötsligt uppdaterar bloggen så letar jag anledningar att pausa i detta fruktansvärt tråkiga måste som utförs...suck

kramar

Inga kommentarer: